Skip to content

Chef Andrada Banc Chef Andrada Banc

  • Caută
  • DESPRE MINE
  • PORTOFOLIU
  • CONTACT
  • BLOG

Powered by LUMOGRAFICA

PORTOFOLIU

NORTH STAR – fel principal cu file de ton şi sparanghel

NORTH STAR – fel principal cu file de ton şi sparanghel

Fish, Main Course
SEA ISLAND – supă de fructe de mare cu creveţi şi scoici

SEA ISLAND – supă de fructe de mare cu creveţi şi scoici

Fructe de mare, Starter
GREEN PEARL – Saint Jacques cu piure de mazăre şi sparanghel

GREEN PEARL – Saint Jacques cu piure de mazăre şi sparanghel

Fructe de mare, Main Course

category: Fish, Main Course

NORTH STAR – fel principal cu file de ton şi sparanghel

Mi-am dorit mult să particip la Chefi la cuţite şi bănuiam că pentru a fi remarcată în faza audiţiilor ar trebui să aduc ceva gustos, foarte atractiv dar şi original într-o oarecare măsură.

Originalitatea constă în a asocia elemente care aparent nu au nicio legătură dar care se potrivesc și vizual dar și ca şi gust. Drept rezultat, Chefii mi-au mărturisit că prin acest preparat, am reușit să formez “Lingura perfectă”.

Acest fel principal pe bază de file de ton şi sparanghel, pe lângă că mi-a adus calificarea în fazele următoare ale competiţiei, îşi poate găsi locul în meniul oricărui restaurant rafinat.

  • Client

    Concurs "Chefi la cuţite"

category: Fructe de mare, Starter

SEA ISLAND – supă de fructe de mare cu creveţi şi scoici

Într-o zi am fost provocată să fac o rețetă proprie de supă pe bază de fructe de mare. Fiind un bucătar atipic, mi-am dorit să iasă specială, altfel decât cele care existau deja, să fie după gustul meu. Adică să fie și gustoasă și preţioasă şi atractivă.

Ce am reuşit cu această supă cu scoici, creveţi şi peşte este un deliciu, o adevărată călătorie pe mare.

Dacă îţi plac fructele de mare, atunci supa asta este pentru tine.

  • Client

    K10 eat&more

category: Fructe de mare, Main Course

GREEN PEARL – Saint Jacques cu piure de mazăre şi sparanghel

Green Pearl este unul din autografele mele culinare (signature dish) și totodată preparatul cel mai drag mie.

Este o combinație grozavă de scoici Saint Jacques cu piure de mazăre verde, fin şi moale, sparanghel gătit în unt aromatizat şi alte mici ingrediente secrete.

M-am îndrăgostit de această scoică în Franța. Am prins trucuri din bucătăria mediteraneană şi am creat un preparat pe cât de atractiv vizual pe atât de gustos, potrivit pentru restaurante elegante cu meniu premium.