Un om cu o pasiune

Pasiunea mea pentru gătit a început în adolescenţă, când îmi plăcea să o ajut pe mama mea în bucătărie. De acolo am prins, cred, gustul bun în mâncare. Dar atunci nu visam să ajung vreodată bucătar.

După absolvirea unui curs de specialitate, în 2014 am primit o ofertă să lucrez ca bucătar în Franţa la un hotel de 4 stele. Acolo am învățat mai întâi să mănânc și mai apoi să gătesc. Acolo m-am îndrăgostit de bucătăria franțuzească și de cea asiatică.

După doi ani de zile, m-am întors în România, la București, unde am lucrat sub îndrumarea unor maeştri bucătari de top, pasiunea mea a crescut, iar după desprinderea de aceştia, am început să îmi găsesc un stil propriu, pe care încerc să îl desăvârşesc în fiecare zi.

Am avut onoarea de a munci cot la cot cu Chef Sissoko, pasionat și el de bucătăria franțuzească.  În altă parte l-am cunoscut pe Chef Cesar Alonso Velasquez Baez de la care am învăţat elemente din bucătăria mediteraneană și nu numai. El este omul datorită căruia am reușit să ajung azi unde sunt.

La Bucureşti l-am cunoscut pe Chef Nicolai Tand, un om plin de bucurie și optimism, care când gătește, transmite din toată fiinţa pasiune și iubire faţă de mâncarea bună, simplă și gustoasă. Cu el am simţit că am trei lucruri în comun: pasiunea pentru gătit, pasiunea pentru mâncarea franțuzească și dragostea faţă de Ardealul nostru drag!

Tot în capitală am participat la „Chefi la cuţite” la Antena 1, unde am descoperit că sunt făcută pentru asta, şi de atunci nu am mai privit înapoi.

După o scurtă perioadă în Cluj, m-am întors acasă ca Bucătar Chef într-un restaurant elegant din Satu Mare, unde am reușit să-mi dezvolt personalitatea, creativitatea dar și calităţile de Bucătar Chef. Acolo mi-am demonstrat atât mie cât și celor din jur că respectul se câștigă, nu se cere.

Din 2019 am trecut la nivelul următor, oferind servicii de consultanţă pe meniuri de restaurant şi formarea de personal în bucătărie. Ce poate fi mai frumos de atât, să știi că lași în urma ta reţete bune și gustoase, preparate de bucătari iscusiți și pasionaţi?

În tot ce fac mă ghidez după motto-ul meu:

DO IT WITH PASSION OR NOT AT ALL!

VIDEO - Jurizare CHEFI LA CUŢITE

``Lingura perfectă``

Am avut plăcerea să lucrez cu Andrada acum câțiva ani în București și am făcut multe evenimente împreună în Satu-Mare.
Este o persoană care chiar se implică cu suflet în tot ce face, gătește cu pasiune și dedicație, este o adevarată Chef.
Pentru mine personal a fost o colegă extraordinar de bună, atât ca profesionist cât și ca om.

- Cesar Alonso Velasquez Baez

Master Chef

Andrada ne-a ajutat mult la început când doream să oferim sătmărenilor ceva nou, bun şi de calitate. I-am cerut ceva care să fie ca o semnătură pentru restaurantul nostru dar ea ne-a asigurat că orice preparat ar comanda un client va fi gustos şi clienţii vor reveni si ne vor recomanda.
Îi multumim pentru atenţia şi dăruirea cu care a creat meniul nostru. Cu ajutorul ei am reuşit să ne impunem într-un timp scurt pe piaţa locală.

- Echipa

Restaurant 4US Satu Mare

Cuvântul care o caracterizează pe Andrada cel mai bine este Ambiţia!
Ne uimeşte mereu cu idei şi preparate noi şi admirăm implicarea ei în toate.
Este un om care îşi urmăreşte visul constant şi ne face să iubim bucătăria pe zi ce trece tot mai mult.

- Ana Belbe

Proprietar Fresco Bistro